2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ders Alma İşlemleri

25-29 Eylül tarihleri arasında ders seçmeleri yapılacaktır. Bunun için öğrencilerimiz Otomasyon sistemini kullanarak derslerini seçip danışman onayına göndermeleri gerekmektedir. Tüm önlisans ve lisans öğrencilerinin ders seçim işlemlerini yapmaları gerekmektedir. Sisteme girişte Kullanıcı Adı: Öğrenci numarası, Şifre: “T.C. kimlik numaranızın ilk 5 hanesi” şeklindedir. Sistemin kullanışı ve ders alma için tıklayınız.

Öğrenim ücreti borcunuz bulunması durumunda ders seçim sayfanız açılmayacaktır. Borcunuz ödenmeden ders seçimi yapılamayacağından Mali İşler Birimine başvurmanız gerekmektedir.

Daha önceden muafiyet için başvuruda bulunan öğrenciler bu dersleri yine de seçecekler. Karar öğrenci kayıt işlerine ulaştığında sistem güncellenecektir.

Ders programı ile ilgili bilgi için tıklayınız.