2017-2018 Egitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programı ve Ders Seçimi

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Güz dönemi 02 Ekim 2017 tarihinde başlayıp 26 Ocak 2018 tarihinde tamamlanacaktır.

• Ders Seçimleri 25 Eylül-29 Eylül Arasında Proliz Otomasyon Sistemi (sis.istinye.edu.tr) Üzerinden Yapılacaktır.
  • Ders Seçimiyle İlgili Sistemi Anlatan Duyuru, İlerleyen Zamanda İlan Edilecektir.

1. Sınıf Öğrencileri

• Öğrenciler ders planında yer alan zorunlu ve seçmeli derslerini alabilirler. “Ders Planına Bakmadan Ders Seçimi Yapmayınız”.
  • Muaf olunan dersler Öğrenci Kayıt İşleri Birimi tarafından daha sonra öğrencinin ders kayıt ekranına işlenecektir.
  • Öğrenci, kaydolmadığı derslere devam edemez, bu derslerin sınavlarına giremez, derslerden not alamaz.
  • Öğrenciler bir sonraki yılla ait dersleri alamazlar.

2. Sınıf Öğrencileri

• Öğrenim ücreti borcunuz bulunması durumunda ders seçim sayfanız açılmayacaktır. Borcunuz ödenmeden ders seçimi yapılamayacağından Mali İşler Birimine başvurmanız gerekmektedir.

Mali İşler Birimi;
    Tel: 0 212 481 36 88 / Dahili: 6123-6124
    Mail: maliisler@istinye.edu.tr

• 1.sınıfta (Güz Döneminde) FF kalmış olduğu derslerini ders seçimini yaparken öncelikli olarak seçmek zorundadırlar.

Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yapabilmek için kullanıcı adı ve şifreye ihtiyacınız olacak. Öğrenci numarasını bilmeyen öğrenciler, öğrenci numaralarına Tıklayarakerişebilirler.

Kullanıcı adınız: “Öğrenci numaranız”
Şifreniz: “T.C. Kimlik numaranızın ilk 5 rakamı” olarak ayarlanmıştır. Giriş yaptıktan sonra şifrenizi değiştirebilirsiniz.
Sisteme giriş: sis.istinye.edu.tr
Şifre ile sorun yaşayanlar kayitisleri@istinye.edu.tr adresine mail atabilirler.