Duyurular

Beslenme ve Diyetetik Bölümü Araştırma Görevlisi Öndeğerlendirme Sonucu Revize (11.10.2017)

İstinye Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme ilanında sehven hatalı davet yapılmıştır (10. sıradaki adayın ötesinde fazla aday çağırılmıştır).

ÖĞRETİM ÜYESİ DIŞINDAKİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA YAPILACAK ATAMALARDA UYGULANACAK MERKEZİ SINAV İLE GİRİŞ SINAVLARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK 10. Madde hükümlerince revize edilen liste için tıklayınız.

Araştırma Görevlisi yazılı sınavı 12.10.2017 Perşembe Günü Topkapı Kampüsü Konferans Salonu 2’de saat 11.00’de yapılacaktır.
Başarılar dileriz,

ADRES: İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü, Maltepe Mah., Edirne Çırpıcı Yolu, No.9 Zeytinburnu, İstanbul, 34010

Çekmeköy Kampüsü
Soğukpınar Mah., Barbaros Bulvarı, No.76 Çekmeköy/İstanbul