LMS Uzaktan Eğitim Sistemi

Üniversitemiz bünyesindeki Fakülte ve Meslek Yüksekokulları ders planlarında bulunan 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 5/ı maddesinde yer alan Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili dersleri Yükseköğretim Kurumlarında Uzaktan Öğretime İlişkin Usul ve Esaslar’ ın 6. Maddesi (c) ve (d) fıkraları gereğince uzaktan öğretim yöntemiyle yapılacaktır.

Buna ek olarak müfredatınızdaki tüm dersler LMS sistemine yüklenmiş olup ders takiplerinizi, ödev ve projelerinizi sistem üzerinden dersin öğretim üyesi ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca sistemin kullanımı ile ilgili LMS bilgi kitapçığından yardım alabilirsiniz. Derslerin işleyişi le ilgili ilgili öğretim elemanı gerekli bilgilendirmeleri ilerleyen zamanlarda portal üzerinden yapacaktır.