Öğretim Görevlisi Sonuçları (20.10.2017)

İstinye Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı için yapılan başvurulardan ön değerlendirmeyi geçen adayların yazılı sınavları yapılmış olup, kesin sonuçlar aşağıda sunulmuştur.

Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi sonuçları için tıklayınız.

ASİL BAŞARILI olarak ilan edilen adayların; 24 Ekim 2017 Salı günü mesai sonuna kadar aşağıda belirtilen evrakları Üniversitemiz İnsan Kaynakları Direktörlüğüne teslim etmesi gerekmektedir.

İSTENEN EVRAKLAR :

Evraklar
1 Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 1 ADET
2 Nüfus Cüzdanı Sureti (Son 6 Ay içinde alınmış) 1 ADET (Asıl)
3 İkametgah Belgesi (Son 6 Ay içinde alınmış) 1 ADET (Asıl)
4 Adli Sicil Kaydı (E-devlet üzerinden alınabilir) 1 ADET (Asıl)
5 Son bir yıl içinde çekilmiş renkli vesikalık fotoğraf 5 ADET
6 Diploma veya Öğrenim Belgesinin Sureti 1 ADET
7 Eğitim Programlarının Sertifikaları ( Var ise )
8 Askerlik hizmetinizi yapmış ya da tecil ettirmiş olduğunuza dair belge 1 ADET
9 Sürücü Belgesi Fotokopisi ( Var ise ) 1 ADET
10 Evlilik Cüzdanı Fotokopisi (Evli ise) 1 ADET
11 Eş ve Çocuk Kimlik Fotokopileri (Var ise) 1 ADET
12 Lisansüstü Eğitimi Devam edenlerin Öğrenci Belgesi 1 ADET
13 Bir önceki işyerinden alınan Çalışma Belgesi 1 ADET
14 Banka Maaş Hesap Cüzdanı Fotokopisi Anlaşmalı Banka Adı: Denizbank Şube Adı: Tozkoparan (Farklı banka hesabı kabul edilmeyecektir.) 1 ADET
15 Emekliler için Sosyal Güvenlik Destek Kartı Fotokopisi yoksa Emekli olunduğunu gösteren belge 1 ADET

Sağlık Evrakları
16 Sağlık Raporu (İşyeri sağlık ve güvenlik biriminden veya ortak sağlık ve güvenlik biriminde görevli olan İşyeri Hekiminden alınmış)
(Akciğer Grafisi, Göz Muayenesi, Hemogram, TİT)
1 ADET (Asıl)
17 Kan Grubu Kartı Fotokopisi (Kan Grubu Kartı Yok ise Kan Grubu hastane tarafından bakılmalıdır) 1 ADET
ÖNEMLİ HATIRLATMA!

* İşyerimize giriş işleminizi yapabilmemiz için yukarıda gösterilen belgeleri tam olarak hazırlamanız gerekmektedir.
** İstihdamı yapılacak öğretim elemanlarının 676 sayılı KHK’nın 74. Maddesi uyarınca arşiv soruşturmaları başlatılacak olup, herhangi bir olumsuz durumda kişi ile sözleşmenin iptali hususu kurumumuzca takip edilecektir.

ADRES: İstinye Üniversitesi İnsan Kaynakları Direktörlüğü Topkapı Kampüsü, Maltepe Mah., Edirne Çırpıcı Yolu, No.9 Zeytinburnu, İstanbul, 34010

Çekmeköy Kampüsü
Soğukpınar Mah., Barbaros Bulvarı, No.76 Çekmeköy/İstanbul