Okutman Sonuçları (14.09.2017)

İstinye Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Okutman ilanına yapılan başvurulardan öndeğerlendirmeyi geçen adayların sözlü sınavları yapılmış olup, kesin sonuçlar aşağıda sunulmuştur.

Okutman sonuçları için tıklayınız.

1. ASİL BAŞARILI olarak ilan edilen adayların; 18 Eylül 2017 Pazartesi günü aşağıda belirtilen evrakları Üniversitemiz İnsan Kaynakları Direktörlüğüne teslim etmesi gerekmektedir.
  2. Yedek Adaylar, asil adayların evrak teslimine gelmemesi halinde 19 Eylül 2017 tarihinde aranarak davet edilecektir.

İSTENEN EVRAKLAR :

Evraklar
1 Nüfus Cüzdanı Sureti (Son 6 Ay içinde alınmış) 1 ADET (Asıl)
2 İkametgah Belgesi (Son 6 Ay içinde alınmış) 1 ADET (Asıl)
3 Adli Sicil Kaydı (e-devlet üzerinden alınabilir) 1 ADET (Asıl)
4 Son bir yıl içinde çekilmiş renkli vesikalık fotoğraf 5 ADET
5 Diploma veya Öğrenim Belgesinin Noter'den onaylı sureti (Diploma veya Öğrenim Belgesinin Fotokopisi kabul edilmez. ) 1 ADET
6 Eğitim Programlarının Sertifikaları ( Var ise )
7 Askerlik hizmetinizi yapmış ya da tecil ettirmiş olduğunuza dair belge 1 ADET (Asıl)
8 Nüfus Cüzdanı Fotokopisi 1 ADET
9 SSK Kartı Fotokopisi, Emekliler için Sos. Güv. Dest. Kartı 1 ADET
10 Sürücü Belgesi Fotokopisi ( Var ise ) 1 ADET
11 Evlilik Cüzdanı Fotokopisi (Evli ise) 1 ADET
12 Bir önceki işyerinden alınan Çalışma Belgesi 1 ADET
13 Banka Maaş Hesap Cüzdanı Fotokopisi** 1 ADET

Sağlık Evrakları
14 Sağlık Raporu (İşyeri sağlık ve güvenlik biriminden veya ortak sağlık ve güvenlik biriminde görevli olan İşyeri Hekiminden alınmış)
(Akciğer Grafisi, Göz Muayenesi, Hemogram, TİT)
1 ADET (Asıl)
15 Kan Grubu Kartı Fotokopisi (Kan Grubu Kartı Yok ise Kan Grubu hastane tarafından bakılmalıdır) 1 ADET
ÖNEMLİ HATIRLATMA!

* İşyerimize giriş işleminizi yapabilmemiz için yukarıda gösterilen belgeleri tam olarak hazırlamanız gerekmektedir.
** Banka hesabı açtırılırken mutlaka bankaya maaş hesabı olduğu belirtilmelidir.

Anlaşmalı Banka Adı: Denizbank Şube Adı: Tozkoparan

* İstihdamı yapılacak öğretim elemanlarının 676 sayılı KHK’nın 74. Maddesi uyarınca arşiv soruşturmaları başlatılacak olup, herhangi bir olumsuz durumda kişi ile sözleşmenin iptali hususu kurumumuzca takip edilecektir.

ADRES: İstinye Üniversitesi İnsan Kaynakları Direktörlüğü Topkapı Kampüsü, Maltepe Mah., Edirne Çırpıcı Yolu, No.9 Zeytinburnu, İstanbul, 34010

Çekmeköy Kampüsü
Soğukpınar Mah., Barbaros Bulvarı, No.76 Çekmeköy/İstanbul