Haberler

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Füsun Terzioğlu 24-25 Kasım 2016 tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezinde II. Sağlık Bilimleri Kongresine katılmıştır.

II. Sağlık Bilimleri Kongresi 24-25 Kasım 2016 tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Üniversitemizi temsilen davet edilen Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Füsun Terzioğlu katılmıştır. Toplantıda Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Akreditasyon ve Değerlendirme Derneği Sağlık Bilimleri alanında kültürel adaptasyonlar, eğitim standartları, akreditasyon konularına ağırlık verilmesi gerekliliği vurgulanarak Sağlık Bilimleri alanında vizyon geliştirme çalışmalarının artarak devam edeceği vurgulanmıştır.

Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezinde II. Sağlık Bilimleri Kongresi

Çekmeköy Kampüsü