İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları, üniversitemizin hedefleri ve kurumsal stratejik planları doğrultusunda, işe uygun idari ve akademik insan gücü alımını gerçekleştirmek ve insan gücünün üniversitemiz bünyesinde çalışan memnuniyeti yüksek bir şekilde görev yapmasına imkân sağlamak amacı ile her türlü çağdaş İnsan Kaynakları uygulamasını yürütmektedir. İnsan Kaynakları, üniversitemizde ilk olarak göreve başlayanların uyum eğitimleri ile sürekli meslek içi eğitim sorumluluğunu taşır.

İnsan Kaynakları İletişim e-posta: insankaynaklari@istinye.edu.tr

Akademik İşe Alım

Üniversitemizin ön lisans, lisans ve lisansüstü programlarında çeşitli kadrolarda görevlendirilmek üzere Yükseköğretim Kurulu mevzuat ve yönetmelikleri doğrultusunda Araştırma Görevlisi, Öğretim Görevlisi, Okutman, Yardımcı Doçent, Doçent ve Profesör atamaları gerçekleştirilmektedir. Üniversitemizde akademik işe alım, Tam Zamanlı Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı Öğretim Üyesi dışındaki Öğretim Elemanı ve Kısmi Zamanlı Öğretim Elemanı olmak üzere üç ayrı kategoride yapılmaktadır.

Akademik Kadro İş Olanakları için: insankaynaklari@istinye.edu.tr

İdari Kadro İş Olanakları

Üniversite kültürümüze uyumlu yetkinliklere sahip kişileri üniversitemize kazandırmak ve bu doğrultuda çalışanların iş tatminlerini en üst seviyeye ulaştırmak hedeflenmektedir.

İnsan Kaynakları İletişim e-posta: insankaynaklari@istinye.edu.tr

İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü, Maltepe Mah., Edirne Çırpıcı Yolu, No.9 Zeytinburnu, İstanbul, 34010

Telefon: 0850 283 60 00
Eposta: info@istinye.edu.tr