Yrd. Doç. Dr. Burak Önal SHMYO Müdürü
Yrd. Doç. Dr. Burak Önal

Üniversite eğitimini 2008 yılında Haliç Üniversitesinde tamamlayan Dr. Önal, 2011 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 2015 yılında ise İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Farmakoloji ve Klinik Farmakoloji Anabilim Dalında Doktora eğitimini tamamlayarak Farmakolog unvanını aldı. Ardından 2016 yılında İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji ve Klinik Farmakoloji Anabilim Dalında Yardımcı Doçent unvanını aldı. 2008 yılından beri Alzheimer Hastalığı, Kardiyovasküler Hastalıklar ve Hastalıkların Moleküler Temelleri alanında çalışmalar yapan Dr. Önal, halen bu çalışmalarına devam etmektedir. 2014 yılında göreve başladığı İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Klinik Araştırmalar Mükemmeliyet Araştırma ve Uygulama Merkezi Sorumluluğunu da halen yürütmektedir. Bunun yanı sıra Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Etik Kurulunda Farmakolog Üye olarak devam etmektedir. 8 Ulusal, 4 Uluslararası bildirisi ile 8 Uluslararası makalesi bulunan Dr. Önal, 2016 yılından beri İstinye Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünü yürütmektedir.

İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü, Maltepe Mah., Edirne Çırpıcı Yolu, No.9 Zeytinburnu, İstanbul, 34010

Telefon: 0850 283 60 00
Eposta: info@istinye.edu.tr