Dijital Dönüşüm Ofisi Staj Toplantısı

Liv Hospital, Medical Park Hastaneleri ve İstinye Üniversitesini bünyesinde bulunduran MLPCARE grubunun Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından düzenlenen staj toplantısı, 2 Aralık 2021 Perşembe Günü İstinye Üniversitesi Vadi Kampüs Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Dijital Dönüşüm Ofisi ve MLPCARE yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda; uzun dönem staj ihtiyaçları için İstinye Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri, Endüstri, Yazılım ve Bilgisayar Mühendisliği 3. ve 4. sınıf öğrencileriyle görüşmeler gerçekleştirildi. Verimli geçen toplantıda; 2022 Ocak ayı sonrasında 20'nin üzerinde öğrencinin ilerleyen süreçte işe alınması amacıyla uzun dönemli staj programına dahil edileceği belirtildi.