Eczacılık Fakültesi Fransız İlaç Devi Sanofi’yi Ziyaret Etti

İstinye Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Aydemir ve Dr. Öğr. Üyesi Betül Giray, Eczacılık Fakültesi öğrencileri ile Fransız İlaç Devi Sanofi’yi ziyaret etti.

Sanofi İlaç Şirketi’nin İstinye Üniversitesi Eczacılık Fakültesi için düzenlediği etkinlikte, öğrenciler eczacılık mesleğinin ilaç sektöründeki kariyer olanaklarını ve şirket yöneticilerinin kariyer yolculuklarını dinleme fırsatı buldu.

Farmakovijilans, ilaç ruhsatlandırma ve medikal departmanlarındaki yöneticilerin sunumları ile eczacıların sektördeki önemini bilfiil gözlemleyen öğrenciler ayrıca yapay zekanın entegre edildiği yeni birimleri de öğrendi.

Geniş ürün portföyüne sahip, sürdürülebilirlik politikaları ve sosyal sorumluluk projeleri ile fark yaratan Sanofi İlaç Şirketi’nin İK departmanı da öğrencilerimize staj ve iş olanakları açısından bilgi verdi.