Mevcut Öğrencilerimiz İçin 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Erken Kayıt Yenileme

Değerli İstinyeliler,

Mevcut öğrencilerimiz (YÖS hariç) için 2024-25 Eğitim Öğretim yılı Mayıs ayı erken kayıt öğrenim ücretleri belirlenmiştir, Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemimiz (OIS https://ois.istinye.edu.tr) üzerinden kontrollerinizi sağlayabilirsiniz. Haziran ayı erken kayıt ücretlerinde %5,4 zam uygulanacaktır. Taksitli ödeme yapılması durumunda vade farkı uygulanacaktır.

Erken kayıt ücretleri 07 Mayıs-30 Haziran arasında yapılacak ödemeler için geçerlidir. Erken kayıt için son ödeme tarihi 30 Haziran 2024’tür. Erken Kayıt döneminde kayıt yenileme (ödeme) yapmayan mevcut öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemleri Eylül ayında yapılacak olup, Eylül ayı için henüz kayıt yenileme ücretleri belirlenmemiştir.

Erken kayıt ödemelerinizi, 07 Mayıs-30 Haziran arasında, kampüsümüze gelmeden Sanal Pos, Havale/EFT veya KMH ödeme yöntemleri üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

ois.istinye.edu.tr/fi/eodeme adresinden kredi kartınız ile 3D Secure güvenlik sistemiyle kampüse gelmeden/bankaya gitmeden online ödeme yapabilirsiniz (8 Taksit).

Aşağıda bilgileri yer alan Yapı Kredi Bankası hesabına Havale/EFT yapabilirsiniz.

Banka Adı: Yapı Kredi Bankası Haliç Ticari Şubesi (Şube Kodu:977)
Hesap Adı: İstinye Üniversitesi
IBAN No: TR60 0006 7010 0000 0048 5290 88

Açıklama olarak “Öğrenci Adı Soyadı / Bölüm / TC Kimlik No” bilgilerini tam yazmalısın.
Örnek: ÖMER İSTİNYELİ / ECZACILIK / 12345678901

Anlaşmalı bankalarımıza ait mobil POS cihazları ile İstinye Üniversitesi Vadi Kampüs Ana Yerleşke (Öğrenci Muhasebesi Ofisi - ANK1B07) ve İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüs Sağlık Bilimleri Yerleşkesi'nde (TKZ03) kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz. (Birden çok kart ile ödeme yapılabilir.)

Anlaşmalı Bankalarımız:

• Halkbank
  • Garanti Bankası
  • Qnb Finansbank
  • Yapı Kredi Bankası
  • Akbank
  • İş Bankası

KMH; Yapı Kredi Bankasına başvuran kişiye tanımladığı limit doğrultusunda kullandırılan taksitli bir kredi türüdür. Bu yolla, her ay taksit tutarını açılan kendi KMH hesabınıza yatırarak okul ödemesini gerçekleştirebilirsiniz. Vadesinde yapılan ödemeler için herhangi bir faiz alınmaz. Gecikmeli ödemelerde bankanın belirlemiş olduğu gecikme faizi uygulanır. KMH işlemi 1 peşin ve 7 eşit taksitte yapılır. Taksit ödeme tarihleri, peşinatın ödendiği ayı takip eden ayların aynı günü olacak şekilde düzenlenecektir. Peşinat KMH’ın açıldığı gün KMH hesabına yatırılır.

KMH için krediyi kullanacak kişiler (anne, baba, arkadaş veya akraba vb.) kimliğiyle birlikte kampüsümüze gelmeden bulundukları şehirdeki herhangi bir Yapı Kredi şubesinde öğrenci T.C. Kimlik numarası ile KMH açtırabilir, Yapı Kredi telefon ve internet bankacılığından başvurabilirler. Yapı Kredi Bankası KMH başvuru süreci ile ilgi ayrıntılı doküman aşağıda yer almaktadır.

Taksitli Eğitim Sistemi Kayıt Süreci