İstinye Üniversitesi

2023-2024 Oryantasyon Programı

Ailemize yeni katılan siz öğrencilerimiz için hazırlanan oryantasyon programımız başlıyor.

11-12-13 Ekim 2023 tarihlerinde, idari ve akademik birimlerimizle beraber Topkapı Kampüs, Vadi Ana Kampüs ve Vadi İstanbul Kampüsünde buluşuyoruz. Sizlere üniversitemizin vizyonunu ve felsefesini aktarmak, akademik ve sosyal yapısı ile sunduğumuz olanakları tanıtmak ve üniversite yaşamına uyum sürecinizi hızlandırmak için hazırladığımız İstinye Üniversite Oryantasyon Programı sizleri bekliyor.

Ayrıca, oryantasyon programları içerisinde akademik biriminizin sizler için hazırladığı program sunulacaktır. Akademik birimlerinizin oryantasyon etkinliklerine katılım gösterin ve uzun yıllar sürecek birlikteliğimize hazırlanın.

Öğrencilik yaşamınız boyunca sizlerle doğrudan en çok temas edecek ve kendilerinden sürekli destek göreceğiniz idari birimlerimizle ilgi detaylı bilgilendirmelerden oluşan sunum dosyaları ve videolarda siz değerli öğrencilerimize sunulacaktır.

*İngilizce hazırlık programı öğrencilerinin sadece 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan “İngilizce Hazırlık Programı Öğrenci Oryantasyonu” programına katılmaları gerekmektedir.

*2022-2023 eğitim öğretim yılında İngilizce hazırlık programını tamamlayan öğrencilerimiz oryantasyon programına katılabilirler.

İstinye Üniversitesi Ailesine Hoş Geldiniz!

Oryantasyon

Oryantasyon Program Akışı