Tıp Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Selvi DURMUŞ ERİM, L'Oreal Türkiye ve UNESCO İş Birliğiyle Düzenlenen "Bilim Kadınları İçin" Programı'nda 2018'in Bilim Kadınlarından Seçildi

İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Selvi DURMUŞ ERİM, L'Oreal Türkiye ve UNESCO iş birliğiyle düzenlenen "Bilim Kadınları İçin" Programı'nda 2018'in Bilim Kadınlarından seçildi. Kadınların bilime yaptığı katkıya dikkat çekmek için gerçekleştirilen program, yaşam bilimleri ve malzeme bilimleri olmak üzere iki kategoride düzenleniyor.

UNESCO Türkiye Milli Komisyonu tarafından yapılan seçimlerde; 79 aday arasından ilk 6'ya girme başarısını gösteren Dr. Öğr. Üyesi Selvi DURMUŞ ERİM, çalışmalarını yaşam bilimleri kategorisinde sürdürüyor. 16 yıldır L'Oreal ve UNESCO'un iş birliğinde düzenlenen program, seçilen bilim kadınlarına araştırmalarında kullanmak üzere 50.000 TL burs veriyor.