Yarını Kodlayanlar

Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği işbirliğiyle hayata geçirilen "Yarını Kodlayanlar" projesi kapsamında Yapay Zeka eğitimlerinde "Eğitim İçerik Danışmanlığı" Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanımız Dr. Şebnem Özdemir tarafından yürütülecektir.

İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul İl Millî Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Sayın Prof. Dr. Lütfihak Alpkan (İTÜ Rektör Yardımcısı), Gökhan Yücel (MEB Bakan Danışmanı), Hasan Suel (Türkiye Vodafone Vakfı Başkanı), Civan Sözkesen (Habitat Derneği Başkanı Yardımcısı)  katılımları ile proje basın lansmanı gerçekleşti. İstanbul, Ankara ve Trabzon'da yaşları 14-17 arasında değişen toplam 1000 gence ulaşılması planlanan projede, yaygınlaştırıcı etkisinin sağlanması için "Eğiticilerin Eğitimi ve Müfredat" kısmı Dr. Özdemir ve ekibi tarafından yürütülecektir.