İstinye Üniversitesi

2021-2022 Bahar Yarıyılı Çift Anadal ve Yandal Başvuru Sonuçları

Değerli Öğrencimiz,

Çift Anadal ve Yandal Başvuruları Sonuçlanmıştır.

Kabul alan asil öğrenciler, 23 - 24 Şubat 2022 tarihlerinde, Topkapı Kampüsü Öğrenci Kayıt İşleri Birimi’ne gelerek ya da ekteki (form için tıklayınız) kayıt kabul formunun 23-24 Şubat 2022  (en geç saat 17.00'a kadar) tarihlerinde cap.yandal@istinye.edu.tr adresine gönderildiği durumda kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır. Farklı bir e-posta adresine gönderilen formlar kabul edilmeyecektir.

Yedek statüde kazanan öğrenciler ise asillerden kontenjan kalması durumunda 25 Şubat 2022 tarihinde yedek sırasına göre Topkapı Kampüsü’ne gelerek ya da yukarıda linki verilen kayıt kabul formunu doldurarak saat 17.00'a kadar cap.yandal@istinye.edu.tr adresine göndermeleri gerekecektir.

Türkçe Programda okuyup İngilizce ÇAP/Yandal Programına kabul edilen tüm öğrencilerin (Asil/Yedek) İngilizce Yeterlilik sınavına girip başarılı olmaları gerekir. Sınavda başarılı olamayan ya da sınava katılmayan öğrenci kayıt hakkını kaybetmiş sayılır.

Aynı anda iki ÇAP/Yandal Programına kayıt olunamayacağından mevcut (ÇAP/Yandal) kaydınızı sildirip yeni programa kaydolabilirsiniz. 

 

Uçak Teknolojisi Programına Kayıt Olacak Öğrencilerin aşağıdaki belgeleri de kayıt sırasında teslim etmeleri gerekmektedir.

UÇAK TEKNOLOJİSİ mesleğini icra edebilmek için aranan nitelikler:

1) Havalimanı giriş kartı almasına engel oluşturacak herhangi bir Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak.

2) Mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmesine engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden son 6 ay içinde almış olmak şartıyla heyet raporu almak (renk körlüğü, işitme kaybı/eksikliği, görme kaybı/eksikliği vb).