Pulmoner Nodüllere Multidisipliner Yaklaşım Sempozyumu Başlıyor

İSÜ Liv Hospital Bahçeşehir Tıp Günleri kapsamında düzenlenen "Pulmoner Nodüllere Multidisipliner Yaklaşım" Sempozyumu 16 Eylül Cumartesi 2023 tarihinde İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Adil Can Güngen başkanlığında değerli hekimlerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Sempozyumda prevelansı yüksek, doktoru ve hastayı strese sokan, multidisipliner yaklaşım gerektiren özel bir konu olan Pulmoner Nodüller başta olmak üzere, hangi olgunun radyolojik olarak takip edilmesinin tıbbî açıdan önem arzettiği, hangi olgunun girişimsel işlem yapılmaya uygun olduğu ya da hangi olgunun cerrahiye yönlendirilmesi gerektiği gibi konular, güncel bilgiler ışığında Göğüs hastalıkları, Radyoloji, Göğüs Cerrahisi, Onkoloji ve Patoloji gibi farklı disiplinlerden gelen uzmanların sunumlarıyla tartışılacak.