Türk Dili, Genel İngilizce ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Muafiyet Sınav Sonuçları Hakkında

25 Eylül 2024 Çarşamba günü yapılan Türk Dili1-2, Genel İngilizce 1-2 ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1-2 dersleri muafiyet sınav sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.

Başarılı olunan dersler OİS sisteminde Transkript kısmına işlenecektir. BAŞARISIZ olunan dersleri ise öğrencilerimiz bölüm dersleri ile birlikte almaları gerekecektir.

NOT: Sonuç listesinde ismi olmayan öğrencilerin sınavları öğrenci numarasının eksik/hatalı kodlanması yada kitapçık türünün boş olması nedeniyle geçersiz olmuştur.

Sınav sonuçlarınızı öğrenci numaranız ile arayınız.

Türk Dili 1, Genel İngilizce 1 ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1 Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız.

Türk Dili 2, Genel İngilizce 2 ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 2 Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız.

Uzaktan Eğitim Merkezi

uzaktan.egitim@istinye.edu.tr