Ulusal Deprem Tatbikatı

Düzce Depreminin yıldönümünde, İç İşleri Bakanlığı ve AFAD tarafından edilen ülke genelinde bir deprem tatbikatı gerçekleştirilecektir. 12 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 18.57’de gerçekleştirilecek tatbikat kapsamında radyo ve televizyonlarda duyurular yapılacağı ve cep telefonlarına aynı anda mesaj gönderileceği bilgisi paylaşılmıştır. Tatbikat hakkında bilgiye afad.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Bilgilerinize sunarız.

Düzce Depreminin yıldönümünde, İç İşleri Bakanlığı ve AFAD tarafından edilen ülke genelinde bir deprem tatbikatı gerçekleştirilecektir. 12 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 18.57’de gerçekleştirilecek tatbikat kapsamında radyo ve televizyonlarda duyurular yapılacağı ve cep telefonlarına aynı anda mesaj gönderileceği bilgisi paylaşılmıştır. Tatbikat hakkında bilgiye www.afad.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Bilgilerinize sunarız.