Yeni Yıla Yeni Dileklerimizi Gerçekleştirerek Giriyoruz

İstinye Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü öğretim görevlileri ve öğrencileri aracılığıyla tüm İSÜ ailesi 4 Geleneksel Dilek Ağacı ile hayalleri gerçekleştirmeye devam ediyor

İstinye Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü öğretim görevlileri ve öğrencileri aracılığıyla tüm İSÜ ailesi 4. Geleneksel Dilek Ağacı ile hayalleri gerçekleştirmeye devam ediyor. İstinye Üniversitesi Yabancı Diller Bölümüne Şırnak Andaç İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri tarafından iletilen yeni yıl dilekleri, dilek ağacının üzerine yerleştirildi.

Ağacın bizlerden bazı istekleri var;

• Önce üzerimden bir ya da birden fazla dilek çekin lütfen.
  • Dilekte yazan ihtiyacı alıp, paketleyip, üzerine çektiğiniz dilek kağıdını ve dilerseniz kendi notunuzu yapıştırıp, paketi yanıma bırakın.
  • Bir dilek kağıdında birden fazla istek olabilir. Lütfen bir tanesini seçip alın.
  • En önemlisi çektiğiniz dileği yerine getiremeyecekseniz lütfen üzerime geri bırakın. Bir çocuğun eksik kalıp boynunu bükmesi tüm yapılanları gölgede bırakır.
  • Hediyeler toplu bir şekilde 21 Aralık 2021 tarihinde Şırnak’a gönderilecektir. Hediyelerinizi en son 20 Aralık Cuma akşamına kadar yanıma bırakın.