30 Kasım Bilim İnsanlarını Anma ve Anlama Etkinliği

Maltepe Mah, Zeytinburnu, İstanbul 34010
Vadi H Yerleşkesi Konferans Salonu

Değerli İstinyeliler,

30 Kasım 2007’de, Isparta’daki bir konferansa katılmak için çıktıkları yolda gerçekleşen uçak kazasında aramızdan ayrılan Bilim İnsanlarımızı anmak ve anlamak için bu 30 Kasım’da HİBRİT bir şekilde bir araya geliyoruz! İsteyenlerin çevrimiçi takip edebileceği, isteyenlerin fiziksel katılım sağlayabileceği etkinlik bu yıl İstinye Üniversitesi'nde gerçekleşecek.

BİLSEV’in son 6 yıldır 30 Kasımlarda düzenlenmesine öncülük ettiği Anma ve Anlama Etkinliği’nde bu yıl, 6 bilim insanımızı anmanın yanı sıra, son 2 yıldır saha çalışmalarını genişletmek için çalışılan 30 Kasım Kampanyası’ndaki gelişmeler hakkında bilgi ve düşünce paylaşımları yapacağız.

Bu yıl 7.si düzenlenecek etkinliği Bilim Sanat Ekini ve Eğitimi Derneği (BİLSEV), İstinye Üniversitesi Temel Bilimler Bölümü, İstinye Üniversitesi Enerji ve Mühendislik Kulübü, BİLGİ BİLSEV, Özgen Berkol Doğan Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği ve YULA Stüdyo ortaklaşa gerçekleştiriyor olacak.

Bilim İnsanlarımızın aileleri ve çalışma arkadaşlarının da katılacağı bu etkinlikte, “Hayatını kaybeden bilim insanlarımızı anlasaydık ne durumda olurduk?” sorusunu bir kez daha düşüneceğiz.

Bilim insanlarımızı anmak ve anlamanın yanı sıra, bu anlayışın tüm ülkeye yayılması için yapılacak çalışmaların detaylandırılacağı bu anlamlı akşama katılmak için katılım formunu doldurmayı unutmayın!

Katılım Formunu dolduran katılımcılara çevrimiçi buluşma bağlantısı 30 kasım haftası özel olarak atılacaktır. Etkinlikle ilgili detaylar için takipte kalın!

Katılım formu için tıklayınız.

30 Kasım Bilim İnsanlarını Anma ve Anlama Etkinliği