5. Uluslararası Pedia Mediterranea Konferansı

Maltepe Mah, Zeytinburnu, İstanbul 34010
Antalya, Türkiye

Değerli Sağlık Sektörü Profesyonelleri,

İstinye Üniversitesi tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Pedia Mediterranea Konferansı’nda (IPMC) uluslararası tanınmış konuşmacılar, bilim insanları ve klinisyenler sunum yapacaktır. Konferans, dünya genelinde çocuklara bakım sunan tüm pediatri çalışanlarının endişelerini ele alarak pediatri alanındaki güncel konuların tartışılacağı, uluslararası tanınırlığı olan konuşmacıları, bilim adamlarını ve klinisyenleri bir araya getirmektedir.  Eğitim oturumlarına katılarak, araştırma özetlerinin gönderilmesi, deneyim ve sonuçların gerçekleştirilecek olan büyük pediatri topluluğu ile paylaşılması; bilimsel oturumlarda, sözlü özetler ve poster sunumları ile gerçekleştirilecek kapsamlı konuşmaları ve verimli işbirliklerini teşvik ederek, pediatrinin geleceğinin küresel ölçekte güçlendirilmesi hedeflenmektedir.  Çocuklar, onlar için sağlık ve güvenlik dolu bir gelecek inşa edilmesini ve yüksek bağlılığı hak etmektedir; bu bağlamda, 2023 teması "Kim olursa olsun, nerede yaşarsa yaşasın, her çocuk güvenli bir çocukluk, bir gelecek ve adil bir şansı hak ediyor." olarak belirlenmiştir. Sağlık endüstrisi, beslenme ve ilaç şirketleri işbu çok uluslu etkinliği desteklemeye ve vizyonun gerçek ortakları olmaya teşvik edilmektedir. Antalya’da 15-17 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 5. Uluslararası Pedia Mediterranea Konferansı’na destek ve katılımınızı heyecanla bekliyoruz.

Etkinlik detayları için: ipmc2023.org