Interyouth Fest'24

Maltepe Mah, Zeytinburnu, İstanbul 34010
Vadi Ana Yerleşke

Değerli İstinyeliler,

Uluslararası öğrencilerimizin müzik, dans ve kıyafet defileleri ile kendi kültürlerini tanıtacağı ‘Interyouth Fest’ yarın 10:00'da Vadi Yerleşkesinde başlıyor.

100’den fazla ülkeden uluslararası öğrenci ve akademisyeni bir araya getiren ‘Interyouth Fest’te yerel müzikler, danslar ve yemekler ile geleneksel kıyafetler tanıtılacak.

“Çeşitliliği Kutlamak/Celebrate Diversity!” sloganıyla gerçekleşecek kültürel etkinlikte öğrenci ve akademisyenler temsil ettikleri ülkelerin standını açarak yerel yiyecek-içecek ikramında bulunacak.

Türkiye’nin yanı sıra festivale Azerbaycan, Çin, Cezayir, Kolombiya, Mısır, Etiyopya, Fransa, Almanya, ABD, İran, Irak, Kazakistan, Lübnan, Libya, Fas, Nijerya, Filistin, Pakistan, Somali, Sudan, Suriye, Tunus, Yemen ve Afganistan’dan gelen öğrenciler ve akademisyenler katılacak.