15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Paneli Gerçekleşti

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Rektörlük tarafından düzenlenen panelin açılış konuşmasını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şafak Hayri Ural ve Ekonomi ve Politika Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Doç. Dr. Fahri Erenel gerçekleştirdi.

Panelde 15 Temmuz Gazisi Levent Deveci, 15 Temmuz Darbe Girişiminin olduğu gece vatanı uğruna 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde yaşadıklarını anlattı.

Gazeteci Nedret Ersanel, Türkiye Cumhuriyeti’nin geçmişte yaşadığı darbe girişimlerini ve yetişen güçlü kuşaklar sayesinde 15 Temmuz Darbe Girişiminin engellenebildiğini anlattı.

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Aybike Serttaş, 15 Temmuz’un Medya Yansımaları başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. M. Fatih Çınar, FETÖ’nün Yargı Kararlarındaki Görünümü başlıklı sunum gerçekleştirdi.

Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğrencimiz Muhammet Aktaş, öğrenci gözünden 15 Temmuz ve Milli Birlik ve Beraberlik kavramlarını değerlendirdi.