İstinye Üniversitesi

2020-2021 Akademik Açılış ve Onurlandırma Töreni Gerçekleşti

2020-2021 Akademik Açılış ve Onurlandırma Töreni, Rektörümüz Prof. Dr. Erdal Karaöz’ün açılış konuşması ile İSÜ Kongre Merkezinde gerçekleşti. Törende akademik unvanı yükselen hocalarımıza cübbeleri giydirilirken, yayın ve proje ödülü alan akademisyenlerimize de sertifika ve teşvik ödülü verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Erdal Karaöz konuşmasında Üniversitemizin değerleri doğrultusunda gelişen aidiyet duygusu ile gelecek adımlarının daha sağlam atıldığına değindi. Prof. Karaöz, pandemi dönemi ile birlikte eğitim sisteminde dijitalleşmenin hız kazanması, uzaktan eğitim sistemiyle derslere devam etmenin eğitim sistemine ivme kazandırdığını hem öğrenciler hem de akademik kadro için dijitalleşmenin çok önemli olduğunu dile getirdi.

2020-2021 Akademik yılda AR-GE alanında yapılan yatırımlara ve yeni açılacak fakültelerle birlikte üniversitemizin büyümesine dikkat çekti. Üniversitenin fiziki imkanlarının yanında akademik başarılarıyla da yükseldiğini vurgulayarak; “İstinye Üniversitesi, bilimin değerini bilen, araştırma ve geliştirme odaklı, ülkemizde ve dünyada sürdürülebilir bilimsel ilerlemenin öncülerinden biri olma hedefiyle yola çıkmış ve bu yolda ilerlemektedir.” Diyerek sözlerini tamamladı.