İstinye Üniversitesi

2023 - 2024 Tıp Fakültesi Beyaz Önlük Töreni Gerçekleşti

İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. Dönem öğrencilerimiz 15 Mart 2024 Cuma günü Topkapı Kampüs Kongre merkezinde gerçekleşen törenle mesleğe ilk adım niteliği taşıyan beyaz önlüklerini giydi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayberk Kurt’ un konuşmasıyla başlayan tören, Tıp Fakültesi 1. Sınıf öğrencisi Alihan Toprak’ın konuşması ile devam etti.

Liv Hospital Bahçeşehir Genel Müdürü Dr. Fatih Akpınar, Liv Hospital Bahçeşehir Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Ferda Kaya Zaman, Liv Hospital Bahçeşehir Tıbbi Direktör ve İstinye Üniversitesi Dekan Yardımcısı ⁠Prof. Dr. Ozan Özkaya ve İstinye Üniversitesi Hastanesi MedicalPark Gaziosmanpaşa Genel Müdürü⁠ Zuhal Çelebioğlu törenimize katılarak değerli katkılarını sundular.

Öğrencilerimizin önlükleri Tıp Fakültesi'nin değerli öğretim üyeleri ve İstinye Üniversitesi Hastanesinin değerli üyeleri ile birlikte giydirildi.

Aileleri karşısında büyük heyecan ve gurur yaşayan öğrencilerimiz törende hekimlik mesleğinin ilk sembolü olan beyaz önlüklerini giyerek uğurlandılar.