Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Atatürk'ü Ölümünün 85'inci Yıldönümünde Özlemle Anıyoruz

Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 85. yıldönümünde, 10 Kasım günü İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüs Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek “100. Yılında Cumhuriyet Paneli” ile anıyoruz.

Prof. Dr. Yusuf Erbay hocamızın moderatörlüğünde ilerleyecek olan programda, Prof.Dr. Abdullah Uğur Tanyeli, Prof.Dr. Fahri Erenel, Doç.Dr. Aybike Serttaş, Dr. Öğr. Üyesi Bilgen Sütçüoğlu hocalarımızın yapacağı konuşmaların yanı sıra, İstinye Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinden oluşan İSÜ KORO’nun değerli müzisyeni Öğr. Gör. Ömer Yusuf Topçu şefliğindeki dinleti de yer alacak.