İstinye Üniversitesi

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerimiz beyaz önlüklerini Giydi

İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 1. sınıf öğrencileri, 17 Kasım 2018 Cumartesi günü İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsünde gerçekleşen törenle mesleğe ilk adım niteliği taşıyan beyaz önlüklerini giydi.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrenci temsilcisi Mercan Seli GÜLKANAT’ın konuşmasıyla başlayan tören, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanı ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yasemin ÇIRAK’ın günün önemini anlatan konuşmasıyla devam etti. Fizyoterapistliğin dünya üzerinde gelecek vaad eden 3. Meslek olduğunun altını çizen Doç. Dr. Yasemin ÇIRAK, ‘’Bizde bu mesleğin gelişimine yakışan eğitim vizyonumuzla, insanların hayatına anlam ve hareket katacak öğrenciler yetiştiriyoruz’’ dedi.

Törende konuşan İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Engin Ulukaya, beyaz önlüğün uzun ve anlamlı meslek yolculuğunun en büyük simgesi olduğunu belirtti. Önlüklerin her zaman beyaz kalmasını temenni eden Prof. Dr. Engin Ulukaya, öğrencilere meslek yolculuklarında başarılar diledi.

Tüm Fotoğraflar