Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon İle Beslenme Ve Diyetetik Programları SABAK Tarafından Akredite Edildi

İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile Beslenme ve Diyetetik programları Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (SABAK) tarafından 2 yıl süreyle akredite edildi.

3 Mayıs'ta Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ile Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nün akreditasyon belgeleri takdim edilirken, törene katılan Rektörümüz Prof. Dr. Erkan İbiş her iki bölümün de bu önemli başarıyı elde etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

SABAK tarafından verilen akreditasyon belgeleri, fakültede verilen eğitimin uluslararası standartlara uygun olduğunu ve yüksek kaliteyi temsil ettiğini göstermesi açısından büyük önem taşıyor. Ayrıca, akredite bir programdan mezun olan öğrencilerin iş bulma ve yüksek lisans programlarına kabul edilme şansı da artıyor.