İstinye Üniversitesi ile GMDH Streamline Arasında Tedarik Zinciri Eğitimi İşbirliği

İstinye Üniversitesi, ileri teknoloji tedarik zinciri planlamasının lider sağlayıcısı GMDH Streamline ile stratejik ortaklığını duyurmaktan gurur duymaktadır. Bu işbirliği, tedarik zinciri eğitimini teşvik etmeyi ve desteklemeyi, öğrencileri dinamik tedarik zinciri yönetimi alanında başarı için gerekli bilgi ve becerilerle güçlendirmeyi amaçlamaktadır.

Geleceğin temel becerilerle donatılmış liderlerini yetiştirme konusundaki kararlılığıyla tanınan İstinye Üniversitesi, bilimin gücüne inanıyor ve öğrencilerinde eleştirel düşünmeyi teşvik ediyor. Üniversite, kişisel gelişim ve yaratıcılık alışkanlığını teşvik ederek insani ve etik değerleri vurgulamaktadır. Üniversite, evrensel standartlarda eğitim, araştırma ve sosyal hizmet faaliyetlerini yürüterek öğrencilerine geniş bir bilgi birikiminin yanı sıra teknoloji alanlarını da kapsayan bir öğrenme ve gelişme ortamı sunmaktadır.

İstinye Üniversitesi, GMDH Streamline ile ortaklık kurarak tedarik zinciri yönetiminin küresel anlamda ilerlemesine katkıda bulunmayı hedefliyor. GMDH Streamline, işletmelerin operasyonlarını optimize etmesine, tahmin doğruluğunu iyileştirmesine ve karlılığı artırmasına yardımcı olan yenilikçi tedarik zinciri planlama çözümleriyle ünlüdür. Öğrenciler GMDH Streamline yazılımıyla uygulamalı deneyim kazanma ve tedarik zinciri planlama ve tahmin anlayışlarını geliştirme fırsatına sahip olacaklar.

Alanın uzman öğretim üyeleri tarafından "Yapay zeka ve tedarik zinciri eğitimini teşvik etme ortak misyonumuzda GMDH Streamline ile ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu işbirliği, öğrencilere tedarik zinciri yönetimi dünyası hakkında değerli bilgiler sağlayacak ve onları hızla gelişen bu sektörde başarılı olmak için gereken becerilerle donatacak. GMDH Streamline ile işbirliği yaparak öğrencilerimizin tedarik zinciri optimizasyonu alanında kaliteli eğitim almalarını sağlayabileceğiz." şeklinde işbrliği tanımlandı.

İstinye Üniversitesi ve GMDH Streamline birlikte, hızla gelişen bu alanda inovasyonu, verimliliği ve başarıyı destekleyecek yeni nesil tedarik zinciri profesyonellerini yetiştirmeye kararlıdır.

İstinye Üniversitesi Hakkında: İstanbul'da bulunan İstinye Üniversitesi, yüksek kaliteli eğitim sağlamaya ve geleceğin sektör liderlerini yetiştirmeye kendini adamış prestijli bir eğitim kurumudur. Üniversite, işletme, mühendislik ve teknoloji dahil olmak üzere çeşitli disiplinlerde geniş bir program yelpazesi sunmaktadır.

GMDH Streamline Hakkında: GMDH Streamline, son teknoloji tedarik zinciri planlama yazılımının lider sağlayıcısıdır. Yenilikçi çözümler sunmaya odaklanan GMDH Streamline, işletmelerin tedarik zinciri operasyonlarını optimize etmesine, tahmin doğruluğunu iyileştirmesine ve karlılığı artırmasına yardımcı olur.