İstinye Üniversitesi

İstinye Üniversitesi’nden Türkiye Ulusal Ajansı Ziyareti

Türkiye Ulusal Ajans Başkanı Sayın İlker Astarcı ziyaret edilerek üniversitemiz ve çalışmalarımız hususunda genel bilgi paylaşımı yapılmıştır.

Türkiye Ulusal Ajans Başkanı Sayın İlker Astarcı’nın makamında gerçekleşen ve Rektörümüz Prof. Dr. Erkan İbiş, Genel Sekreterimiz Atilla Varlı ile Erasmus projelerinin de yürütüldüğü Uluslararası İlişkiler Daire Başkanımız İsmail Çiftçi’nin hazır bulundukları ziyarette, İstinye Üniversitesi ve yürüttüğümüz projelerle ilgili kapsamlı bir bilgi paylaşımı yapıldı.

Üniversitemize Türkiye Ulusal Ajansı ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunma fırsatı sağlayan ziyaret sırasında, üniversitemizin başarıları, yürütülen projeler, ulusal ve uluslararası işbirlikleri ile gerçekleştirilen çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı.

Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı Sayın Astarcı’ya, İstinye Üniversitemizin vizyonu, misyonu ve stratejik hedefleri hakkında bilgi verilerek, kurumunun genel çerçevesi hakkında ayrıntılı bir anlatım sunuldu. Buna ek olarak, Ulusal Ajans tarafından desteklenen projelerde üniversitemizin elde ettiği başarılar, yürütülen araştırma ve geliştirme faaliyetleri ile öğrenci projelerine sağlanan destekler konularında bilgi paylaşımı yapıldı.

Amacı, İstinye Üniversitesi’nin ulusal düzeydeki faaliyetlerini daha yakından tanıtmak ve ulusal ajansın destek ve işbirliği imkânları hakkında daha fazla bilgi alışverişinde bulunmak olan ziyarette, gelecekteki potansiyel projeler ve işbirlikleri konusunda ortak vizyon oluşturmak, karşılıklı beklenti ve öneriler özelinde değerlendirmelerde bulunuldu.