İstinye Üniversitesi

İSÜ BİZ’in 5. Toplantısında Turquality Sunumları Dikkat Çekti

Her ay akademisyenlerimiz ve idari çalışanlarımızın, birimlerin çalışma alanlarını tanımak, geliştirmeleri paylaşmak, yeni dostluklar geliştirmek için bir araya geldiği İSÜ BİZ buluşmalarının 5’incisi dün gerçekleşti. 

Vadi kampüs H yerleşkesi konferans salonunda gerçekleşen buluşmaya Rektör Prof. Dr. Erkan İbiş, Genel Sekreter Atilla Varlı, Genel Sekreter Yardımcısı Begüm Usta Ergün ile idari ve akademik personel katıldı. 

Genel Sekreter Yardımcısı Begüm Usta Ergün’ün, Turquality programına ilişkin genel sunumunun ardından daire başkanları da tek tek yol haritalarını paylaşarak merak edilen soruları cevapladı.

TURQUALİTY PROGRAMINDA YOL HARİTASI BELİRLENDİ

Programda konuşan Ulusal ilişkiler Daire Başkanı İsmail Çiftçi, Turquality programı kapsamında stratejik pazarlarda büyüme faaliyetlerinin artırılması, operasyonel süreçler ile yapılanmanın iyileştirilmesi ve operasyon yönetimine ilişkin önemli bilgiler aktardı.

Bilgi Teknolojileri Daire Başkanı Abdullah Uyulur ise sunumunda bilgi sistemleri ve yazılım altyapısı, raporlama ve iş zekası, bilgi güvenliği ve performans takibiyle ilgili son gelişmeleri açıkladı.

Mali İşler Daire Başkanı Ozan Akgün de nakit akışı yönetimi ve üniversite kaynaklarının doğru kullanımı için yapılan son çalışmaları anlattı.

İnsan Kaynakları Daire Başkanı Beyre Arslanoğlu ise İstinye Üniversitesi’nde İdari birimler için performans değerlendirme ve stratejik hedeflere ulaşmak için uygulamaya alınan son adımları paylaştı.