Prof. Dr. Erdal Karaöz 7. Ulusal Dermatolojik Cerrahi Günleri kapsamında konuşma gerçekleştirdi

Rektör Yardımcımız ve Kök Hücre ve Doku Mühendisliği Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Erdal KARAÖZ, 7. Ulusal Dermatolojik Cerrahi Günleri Kongresi’nde Konuşmacı Olarak Yer Aldı.

İstinye Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Kök Hücre ve Doku Mühendisliği Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Erdal KARAÖZ, 15 – 18 Kasım 2018 tarihleri arasında Sheraton Ankara Hotel’de düzenlenen 7. Ulusal Dermatolojik Cerrahi Günleri Kongresi’nde Konuşmacı Olarak Yer Aldı.

Dermatologlar arasında dermatolojik cerrahi uygulamalarını daha fazla yaygınlaştırmak, uygulama seviyesini daha üst düzeye taşımak, bu konudaki bilgi alışverişini sağlayarak mesleki eğitime ve gelişime katkıda bulunmayı amaçlayan kongrede; dermatolojik cerrahi konusunda söz sahibi değerli bilim adamlarının katılımıyla konferanslar ve pratik uygulamalar gerçekleştirildi.