İstinye Üniversitesi

SİO Konferansları Seri 54

İstinye Üniversitesi Sektörle İş birliği Ofisi tarafından düzenlenen SİO Konferansları Serisinin çevrimiçi olarak gerçekleşen 54. oturumunda; Habertürk TV Dış Politikalar Koordinatörü Çetiner Çetin, İstinyeli öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrenim hayatındaki deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Çetiner Çetin, kariyer yolculuğunda gerçekleştirdiği adımları tüm detaylarıyla anlattı. Günümüz şartlarında iş verenlerin önem verdikleri konulara değinen Çetiner Çetin, ‘’Önemli olan kendinizi nasıl geliştirdiğinizdir; yabancı dil konusu başta olmak üzere yapmak istediğiniz mesleğe dair kendinize yatırım yapmanız çok önemli. Bununla birlikte hayatta her daim prensipleriniz olmalı. Kendinize ait kaleminiz sizi diğerlerinden farklı kılan bir imzanız olsun. Her birimizin birbirinden farklılıkları olsa da günün sonunda hepimiz şunu biliyoruz ki hayallerimiz bizi bir yerden alıp başka bir yere taşıyor. Yaşadığınız süre içerisinde geleceğe dair hedefler kuruyorsanız ve gerçekleşmesi için çalışıyorsanız önünüze mutlaka fırsatlar çıkıyor.’’ sözleriyle öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

 İstinye Üniversitesi Sektörle İş birliği Ofisi tarafından düzenlenen SİO Konferansları serisinde, alanında önde gelen şirketlerin yöneticileri ve sektör duayenleri İstinye Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geliyor.  Üniversite hayatları devam ederken sektörle iç içe olma fırsatı yakalayan öğrenciler, yöneticilerin onlardan beklentilerini bilerek iş hayatına bir adım önde başlıyor.

Oturumu izlemek için tıklayınız.