İstinye Üniversitesi

Türkiye Innovation Week’te İstinye Üniversitesi olarak yerimizi aldık

"Türkiye Innovation Week”, Türkiye İhracatçılar Meclisi ev sahipliğinde, inovasyon ekosistemini geliştirmek, büyütmek, inovasyonun gücünü keşfedip, geleceği şekillendirecek fikirleri bir araya getirmek ve ilham vermek amacıyla düzenleniyor. Bu yıl 23-24-25 Kasım 2023 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.
 
İstinye Üniversitesi, bu sene 10’uncusu düzenlenen Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en büyük inovasyon buluşması olan Türkiye Innovation Week’te yerini aldı.
 
İSÜ TECH Teknoloji Transfer Ofisi ve İstinye Garage Incubation Hub ekibinin görevli olduğu İstinye Üniversitesi standında fikirden ürüne dönüşme sürecinde verilen hizmetleri ziyaretçilerimize aktarmaya devam ediyoruz.
 
Etkinliğin ilk günü ve saatlerinde, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hatice Gülen'in katılımıyla çok sayıda ilgiliyle standımızda buluştuk. Aralarında İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen ve Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi Genel Müdürü İbrahim Elbaşı'nın bulunduğu pek çok katılımcı İstinye Üniversitesi standını ziyaret etti.
 
Etkinliğin ikinci gününde T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle “İnovaLİG Şampiyonları Ödül Töreni ve Stratejik Partnerler” plaket takdimi gerçekleştirilmiştir. Ödül törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hatice Gülen katılım göstermiştir.

23-24-25 Kasım 2023 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’ne tüm öğrencilerimizi ve akademisyenlerimizi standımıza bekliyoruz.