Uluslararası İş Birliği Ziyareti

İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Karaöz, muhtemel uluslararası iş birliklerini ve ortak proje çalışmalarını değerlendirmek amacıyla Ürdün’de ziyaretlerde bulundu.

Üniversiteler arasında gerçekleşecek akademik ve bilimsel çalışmaları planlamak üzere Ürdün Al Khawarizmi University of Technical College’da bir araya gelen Prof. Dr. Erdal Karaöz, Al Khawarizmi University of Technical College Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammad Qadomi ve Başkan Yardımcısı Sultan Qadomi iş birliği protokolü imzaladı.

İstinye Üniversitesi’nin uluslararası tanınırlılığını arttırmak amacıyla Ürdün’deki ziyaretlerine devam eden Prof. Dr. Erdal Karaöz, Ürdün Yükseköğretim ve Bilimsel Araştırma Bakanlığı Genel Sekreteri Prof. Mamoun M. Al- Debi ile bir araya geldi. Üniversiteler arasındaki uluslararasılaşma çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, ülkemizdeki ve dünyadaki eğitim süreçleri ele alındı.