Tüm Öğrencilerimiz için İngilizce Düzey Belirleme Sınavı

Üniversitemizde 2017-2018 akademik yılında İngilizce dersler verilmektedir. Müfredatında İngilizce Dersi bulunan 1. ve 2. sınıf tüm öğrenciler İngilizce Düzey Belirleme Sınavı’na girmek zorundadır. Bu sınav, öğrencinin İngilizce dersinde hangi düzeyde eğitim alacağını belirler.

ÖNEMLİ NOT: SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE
Müfredatında İngilizce dersi bulunmayan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2. sınıf öğrencileri, İngilizce Düzey Belirleme Sınavı ve İngilizce Yeterlilik Sınavı’na girmeyeceklerdir.

İngilizce Düzey Belirleme Sınavı 3 Ekim Salı günü, İstinye Üniversitesi Topkapı kampüsünde yapılacaktır.
Sınav, öğrenci sayısı çok fazla olduğu için, üç oturuma bölünmüştür. Her oturumda aynı sınav tekrarlanacaktır. Oturum saatleri aşağıdaki gibidir.

1.Oturum: 10:00 – 11:30
2.Oturum: 13:00 – 14:30
3.Oturum: 16:00 – 17:30

Sınava girecek tüm öğrenciler sadece bir oturuma katılacaklardır. Öğrencilerin katılacağı oturum, saat ve sınıf bilgileri için tıklayınız.

Sınav sonuçları 4 Ekim 2017 tarihinde www.istinye.edu.tr adresinde ilan edilecektir.