Erasmus Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Mehlika Toy'u üniversitemizde ağırladık

Dünya Sağlık Örgütü Viral Hepatit Stratejik Bilgi ve Modelleme Referans Grubunun üyesi, akademisyen ve araştırmacı, Erasmus Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Mehlika Toy, 4 Temmuz'da üniversitemizi ziyaret etti.

Viral hepatit enfeksiyonu kontrolüne yönelik ulusal politikaların oluşturulmasında destek olmak, üniversite öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimizle ortak projeler yürütmek için gerçekleşen yüz yüze buluşma Dr. Toy'un "Hepatit B Viral Enfeksiyonlarının Maliyet Etkin Müdahaleler İle Elemine Edilmesi" başlıklı sunumu ile devam etti.

Tıbbi Patoloji öğretim üyelerimiz ile olası ortak proje ve çalışmalara yönelik bir arama toplantısının da gerçekleştiği ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.