İstinye Üniversitesi

İSUKON Birbirinden İlginç Atölyeler ve Seminerlerle Geçti

İSUPA Kulübümüz ve Eczacılık Fakültemizin organizasyonuyla 24 Mayıs’ta Topkapı Kampüsümüzde düzenlenen İSUKON etkinliği dikkat çeken seminerler ve atölyeler ile geçti.

Kaş ve Kirpik atölyesinde, Eczacı Seray Selan kozmetikte eczacılık ve etiket okumanın önemine ilişkin önemli bilgiler verdi.  
NU-KA Defne Essencia aroma terapi atölyesinde de çeşitli bitkilerden elde edilen uçucu yağlar ile masaj yağlarının saç ve cilde faydaları anlatıldı.

‘Klinik Eczacılık’ başlıklı oturumda ise Uzman Eczacı Mehmet Özsavcı “Anti-aging Yaşlanma Karşıtı Ürünler: NADH” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Özsavcı sunumunda yaşlanma karşıtı bir molekül olan NADH ve etkilerinden bahsetti.

Dermokozmetik’, ‘Akılcı Takviye Kullanımı’ ve ‘Eczacılığın Farklı Dalları’ başlıklı diğer oturumlarda ise sırasıyla “Yutulabilir Parfüm Teknolojisi” sunumu ile Doç. Dr. Gülşah Gedik, “Çocuklarda Gıda Takviyesi Kullanımı” sunumu ile Doç. Dr. Muhammet Emin Çam, “Afet ve Acil Durum Eczacılığı” sunumu ile de Uzman Eczacı İlhan Durgut önemli seminerler verdi.